Vitor Hugo: Hocamızla bir görüşme yaptık!

Trabzonsporlu Vitor Hugo, “İyi futbol ortaya koyamadık ama Abdullah hocamızla bir görüşme yaptık. İleri gittim gol attım. Rüzgar’ın da hafiflemesiyle iyi bir galibiyet aldık” dedi.

Vitor Hugo: Hocamızla bir görüşme yaptık!

Trabzonsporlu futbolcular Maxi Gomez, Arif Boşluk ve Vitor Hugo, Ümraniyespor’u 4-1 yenenek Ziraat Türkiye Kupası’nda çeyrek finale yükseldikleri maçı değerlendirdiler.

Maxi Gomez: İyi bir sonuç aldık

Maçı bir gol ve bir asistle tamamlayan Maxi Gomez, “İyi ve olumlu bir sonuç, mutluyuz. İlk yarıda rüzgar sebebiyle kendi futbolumuzu oynayamadık. Rüzgar hafifleyince kendi oyunumuzu oynayabildik. İyi bir sonuç aldık” dedi.

Arif Boşluk: Herkesi mutlu ettik

19 yaşındaki Arif Boşluk ise “Rüzgar nedeniyle istediğimiz oyunu oynayamadık. İyi bir galibiyet aldık. 4-1 iyi bir skor. Bir penaltı kaçırdık. Herkesi mutlu ettik. Kazandık ve turladık. Ligde de galibiyetlere aynı şekilde devam etmek istiyoruz” diye konuştu.

Vitor Hugo: 

Trabzonspor adına 90+3’te beraberlik golünü atarak karşılaşmayı uzatmalara götüren Vitor Hugo ise, “Maç başlamadan önce de zor bir maç olacağının farkındaydık. İki takım adına da şartlar kolay değildi. Rüzgarla oynadığımız anlarda istediğimiz oyunu oynayamadık. Bu kadar güçlü ve sert bir rüzgara karşı ilk kez oynadım. Maç bizim adımıza kolay geçmedi. İyi futbol ortaya koyamadık ama Abdullah hocamızla bir görüşme yaptık. İleri gittim gol attım. Rüzgar’ın da hafiflemesiyle iyi bir galibiyet aldık” açıklamasını yaptı.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ