MHP’nin seçimlere yönelik saha çalışmaları hızlandı
MHP’nin 2023 seçimlerine yönelik saha çalışmaları hız kazandı. Partinin düzenlediği ‘Köyüm Benim’ temalı sohbet toplantıları sürüyor.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, “Köyüm Benim” temalı sohbet toplantılarına ilişkin yazılı açıklama yaptı.
Toplantıların 8 Ekim Cumartesi günü başladığını hatırlatan Yalçın, bugüne kadar 8 il ve 52 ilçedeki 136 köyde çok sayıda vatandaşla bir araya gelindiğini söyledi.
Sohbet toplantıları 14 ve 15 Ekim’de 8 il ve 46 ilçedeki 123 köyde devam edecek. Ayrıca 16 Ekim’de Konya’da, 23 Ekim’de ise Manisa’da il teşkilatları vatandaşlarla mitingde bir araya gelecek.
MHP’nin milli bilinci uyanık kılmak ve halk iradesini meydanlara yansıtmak amacıyla gerçekleştireceği “2023’e Doğru: Aday Belli, Karar Net” temalı mitinglerin hazırlıkları ise sürüyor.
ZİYARETÇİ YORUMLARI
BİR YORUM YAZ