İmamoğlu, Şadi Yazıcı’ya hakaretten yargılandığı davada beraat etti!

Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı’nın avukatı İmamoğlu’nun bir konuşması sonrası hakaret içerikli söylemlerde bulunduğu iddiasıyla suç duyusunda bulunmuştu. Ekrem İmamoğlu o davadan beraat etti.

İmamoğlu, Şadi Yazıcı’ya hakaretten yargılandığı davada beraat etti!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na Tuzla davasında beraat geldi.

Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı’nın avukatı, 25 Ekim 2022’de bir açılıştaki konuşmasının ardından alandan ayrıldığı sırada müvekkilinin bazı kişilerce yuhalandığı, o esnada kürsüde konuşan Ekrem İmamoğlu’nun da olayları tırmandırıcı şekilde ifadeler ve hakaret içerikli söylemlerde bulunduğu gerekçesiyle suç duyurusunda bulunmuştu.
 

“KAMU GÖREVLİSİNE ALENEN HAKARET”

Hazırlanan iddianamede, İmamoğlu’nun “kamu görevlisine alenen hakaret” suçundan 2 yıl 4 aya kadar hapisle cezalandırılması istendi.

İddianamenin gönderildiği Anadolu 16. Asliye Ceza Mahkemesi, duruşmaya gerek görmeden 6 eylül günü dosya üzerinden beraat kararı verdi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ