Eski milletvekili Halil Özcan, son yolculuğuna uğurlandı

Ankara’da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden 24, 25, 26, ve 27’nci Dönem AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan’ın cenazesi, memleketinde toprağa verildi.

Eski milletvekili Halil Özcan, son yolculuğuna uğurlandı


AA

Şanlıurfa’da 4 dönem milletvekilliği yapan Halil Özcan, dün böbrek yetmezliği nedeniyle tedavi gördüğü özel hastanede hayatını kaybetti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da geçen hafta hastanede ziyaret ettiği Özcan’ın cenazesi, sabah saatlerinde uçakla Şanlıurfa’ya götürüldü.

Eski milletvekili Halil Özcan, son yolculuğuna uğurlandı

Havalimanında karşılanan Özcan’ın cenazesi, daha sonra namazının kılınması için Balıklıgöl Platosu’ndaki Dergah Camii’ne götürüldü. Burada kılınan cenaze namazına; Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, AK Parti İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve AK Parti Samsun Milletvekili Mehmet Muş, AK Parti Şanlıurfa milletvekilleri ile çok sayıda bürokrat katıldı.

Özcan’ın cenazesi, namaz sonrası Şahinalan Mahallesi’nde toprağa verildi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ