Er Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Hakkımızda
Ergıda sürekli öğrenen bir organizasyon.Gelişimin esas, mükemmelliğin amaç, teknolojinin insan hayatının kolaylaştırılmasında büyük bir paydaş ve insan kaynağına olan sonsuz inancın en büyük yol ortağı olduğu büyük bir kurum.Dondurulmuş ve fırınlanmış gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız bu alanda istenilebilecek her türlü ürünü temin edebilecek kabiliyette olan büyük bir firmadır.Bu kurum kalifiye ama bir o kadar da amatör bir ruh ile çalışmalarını sürdüren kadrosuyla çok iyi bir organizasyondur. Bugün bu kadro ile Ergıda’nın faaliyet konusu ile ilgili yapamayacağı hiçbir çalışma yoktur.Böyle bir organizasyonda bulunduğum için; önce bir çalışan olarak ve sonrada Genel Müdür olarak gurur duyuyorum. Çalışma arkadaşlarıma ve de siz değerli müşterilerimize teşekkürü bir borç bilirim.
Can Ozan ONUR – Genel Müdür
Gıda Güvenliği E Kalite Politikamız
Ergıda, dondurulmuş ve fırınlanmış unlu mamul çeşitlerini, müşterilerinin ve yetkili resmi makamların talep ettiği vasıflardaki son ürün veya ara ürünleri, kendi bünyesinde uyguladığı ve yönettiği süreçlerde uygun nitelikte hammadde, teknoloji ve insan kaynaklarını kullanarak üretir.Ürettiği ürünlere uygun özelliklere ve görsel tasarımlara sahip plastik ve/veya kâğıt-karton malzemeler ile ambalajlayarak, kendi tesislerinde depolamakta ve sonrasında bu ürünlerin ulusal veya uluslararası piyasalardaki kurumsal veya bireysel müşterilerine ulaştırılmasını sağlamaktadır.Çeşitli cins, tür ve özellikteki dondurulmuş sebze ve meyveleri tedarikçilerinden temin ederek, bu ürünleri uygun özelliklere ve görsel tasarımlara sahip plastik ve veya kâğıt-karton malzemeler ile ambalajlamakta, kendi tesislerinde depolamakta, sonrasında bu ürünlerin ulusal veya uluslararası piyasalardaki kurumsal veya bireysel müşterilerine ulaştırılmasını sağlamaktadır.
• Ergıda tüm çalışanları ile birlikte; belirlenmiş kalitede ki insan sağlığı için güvenli ve yasal ürün üretimini müşteri talep ve beklentilerini karşılayarak gerçekleştireceğini;
• Bu amaç doğrultusunda uyguladığı tüm süreçler için bilimsel ve teknik yöntemler ile gerekli gözden geçirme ve sürekli iyileştirme faaliyetlerini hayata geçirerek, Gıda Güvenliği ve Kalite Yönetim Sisteminin etkinliğini artıracağını,
Bağlı olduğu Ermetal Şirketler Grubu’nun politika ve şartlarına, yasal şartlara ve müşterileri ile karşılıklı hem fikir olunan şartlara bağlı kalacağını; taahhüt eder.
Ürün Grupları
- Dondurulmuş Unlu Mamuller
- Dondurulmuş Sebzeler
- Dondurulmuş Meyveler
- Dondurulmuş Su Ürünleri
- Dondurulmuş Patatesler
- Dondurulmuş Kaplamalı Ürünler
Özel Projeler
Biz Ergıda olarak yeniliklere açık, sürekli olarak vizyonunu genişleten ve sağlam adımlar ile büyüyen bir firmayız.Bu nedenle iş ortaklımızın taleplerini her yönü ile değerlendirmek ve onlara cevap vermek için Ar-ge çalışmalarımızı yürütmekteyiz.Gelen tüm talepler, için Ergıda Ar-ge ekibi toplanarak bir değerlendirme yapmaktadır. Bu değerlendirmede gerekli alt yapı, üretim testi vb. ihtiyaçlar tespit edilmekte ve bunun için hızla deneme üretimleri yapılmakta ve iş ortaklarımıza onların da sonuçları da değerlendirebilmeleri için numune gönderimi yapılmaktadır. Numuneler olumlu sonuçlandıktan sonra üretim için süreç başlatılmaktadır.Koşulsuz müşteri memnuniyetini ön planda tutan firmamız bu süreçler sayesinde ürün çeşitliliğini artırmış ve artırmaya da devam edecektir.
Henüz resim eklenmemiş.
Henüz video eklenmemiş.
Henüz harita eklenmemiş.